Brood variaties

Brood beleg Variaties

Ingrediënten
(van boven naar beneden)
Sandwich 1:
1 boterham
1 a 2 eetlepels pindakaas
paar plakjes banaan (50gr)
kaneel

sandwich 2:
1 boterham
1 eetlepel pompoenhummus
1 ei

sandwich 3: 
1 boterham 
2 plakjes zalm 
¼ van een avocado 

 sandwich 4: 
1 boterham 
1 a 2 eetlepels hüttenkäse 
3 kleine tomaatjes 
Snufje aromat/zout 
Bereidingswijze gepocheerd ei:
  • Om het gepocheerde eitje te maken breng je water aan de kook in een pan.
  • Voeg daar vervolgens een scheutje azijn aan toe. 
  • Wanneer het water kookt roer je erin met een lepel zodat er een draaikolkje ontstaat. 
  • Precies in het midden kraak je het ei en laat het 3min gaar koken.
Voedingswaarde:
Bepaal de voedingswaarde van je boterhammen geheel zelf door de hoeveelheden aan te passen aan jou behoeftes. 
Share by: