Garnalen zongedroogde tomaat pasta

Garnalen met zongedroogde tomaat 

Ingrediënten:
60gram volkoren pasta 
75gram garnalen 
halve eetlepel olijfolie
Eetlepel zuivelspread light
2 Eetlepel tomatensaus
150 gram wokgroente 
20 gram zongedroogde tomaat
theelepel parmezaanse kaas
eetlepel hoisin saus 
theelepel oregano 
Bereidingswijze:
Zet wat water op in de water koker. 
snijd ondertussen alvast de wokgroente in gewenste grootte. 
Zet dan het water op in de pan en kook de spaghetti gaar in 10 - 15 min (kijk voor de exacte tijd op de verpakking, want dit verschilt nog wel eens). 
Bak dan de groente in de pan met de halve eetlepel olijfolie. 
Meng ondertussen in een schaaltje de tomatensaus, zuivelspread en hoisinsaus goed door elkaar. 
En snijd ondertussen de gedroogde tomaatjes in kleine reepjes. 
Wanneer de pasta gaar is giet deze dan af en laat even aan de zijkant rusten. 
Bak dan kort de garnalen mee met de groente (deze zijn vrij snel gaar dus vandaar als laatste erbij). 
Meng dan de saus, gedroogde tomaten en pasta bij de groente en de garnalen. 
Voeg als laatste de oregano toe en serveer op een bord. 
Top het geheel af met de theelepel parmezaanse kaas! 

Voedingswaarde gehele recept:
521 Kcal 
65 gr Koolhydraten 
30,5 gr Eiwit 
12,4 gr Vet 

Optioneel:
Je kunt dit gerecht geheel naar eigen smaak maken. Indien je bijvoorbeeld geen garnalen lust is het ook heerlijk met kipblokjes, beefreepjes, zalm of eventueel een vleesvervanger. 

Share by: