Bereidingswijze:
- Indien pasta nog niet gekookt is, zet je eerst water op in de waterkoker.
- Giet het gekookte in de pan en doe de pasta erbij.
- Kook de pasta in 10 tot 15 minuten gaar.
- Giet vervolgens de pasta en spoel het af met koud water.
- Neem dan een kleine kommetje en prak de avocado fijn samen met de zuivelspread.
- Meng dan de bieslook er nog voorzichtig doorheen.
- Meng als volgt de pasta en het avocado mengsel door elkaar.
- Snijd dan de groente (augurk, wortel en zongedroogde tomaat) in stukjes naar gewenste grootte.
- Nu kun je de groente (augurk, wortel, zongedroogde tomaat en sla) en pastamengsel door elkaar mengen.
- Top het geheel af met de feta kaas e Hollandse garnalen.
- Sprenkel dan als laatste nog de eetlepel hoisin saus.
- Smakelijk eten!
Voedingswaarde gehele recept:
546 Kcal
61gr Koolhydraten
30gr Eiwitten
17gr Vetten
optioneel:
* Je kunt in plaats van volkoren pasta ook kiezen om het een keer met zilvervliesrijst, volkoren couscous of aardappels te maken.
**Je kunt eventueel hier ook kiezen voor bijvoorbeeld mozzarella light.
*** Je kunt ook kiezen voor een andere soort vis of eventueel vlees zoals; gerookte zalm, gerookte kipreepjes, gerookte hamblokjes, tonijn of een vleesvervanger. Let op dat de voedingswaarde dan wel veranderen.