Avo, garnalen, pasta salade

Avocado, Garnalen, Pasta Salade 

Ingrediënten:
125 gram volkoren pasta gekookt *
20 gram zuivelspread light 
40 gram avocado 
1 theelepel bieslook
50 gram augurk 
50 gram wortel
50 gram veldsla
30 gram zongedroogde tomaat 
30 gram feta kaas light **
50 gram Hollandse garnalen ***
1 eetlepel hoisin saus
Bereidingswijze:
  • Indien pasta nog niet gekookt is, zet je eerst water op in de waterkoker. 
  • Giet het gekookte in de pan en doe de pasta erbij. 
  • Kook de pasta in 10 tot 15 minuten gaar. 
  • Giet vervolgens de pasta en spoel het af met koud water. 
  • Neem dan een kleine kommetje en prak de avocado fijn samen met de zuivelspread. 
  • Meng dan de bieslook er nog voorzichtig doorheen. 
  • Meng als volgt de pasta en het avocado mengsel door elkaar. 
  • Snijd dan de groente (augurk, wortel en zongedroogde tomaat) in stukjes naar gewenste grootte. 
  • Nu kun je de groente (augurk, wortel, zongedroogde tomaat en sla) en pastamengsel door elkaar mengen. 
  • Top het geheel af met de feta kaas e Hollandse garnalen. 
  • Sprenkel dan als laatste nog de eetlepel hoisin saus. 
  • Smakelijk eten! 

Voedingswaarde gehele recept:
546 Kcal
61gr Koolhydraten
30gr Eiwitten
17gr Vetten

optioneel:
* Je kunt in plaats van volkoren pasta ook kiezen om het een keer met zilvervliesrijst, volkoren couscous of aardappels te maken. 
 **Je kunt eventueel hier ook kiezen voor bijvoorbeeld mozzarella light. 
 *** Je kunt ook kiezen voor een andere soort vis of eventueel vlees zoals; gerookte zalm, gerookte kipreepjes, gerookte hamblokjes, tonijn of een vleesvervanger. Let op dat de voedingswaarde dan wel veranderen.   
Share by: